Вбивство Аркадія Бабченка інсценували

1

Аркадій Бабченко живий! Смерть російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка інсценували спецслужби.

Аркадій Бабченко живий! Смерть російського опозиційного журналіста інсценували спецслужби.

Про це повідомив Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбук.

«В результаті блискучої спецоперації, проведеної українськими правоохоронцями, кілер, який отримав замовлення на вбивство Аркадія, та організатор вбивства були затримані», - написав Геращенко.

Аркадій Бабченко сьогодні з’явився на брифінгу глави СБУ Василя Грицака та генпрокурора Юрій Луценка.

«Я міг би принести співчуття родині Аркадія Бабченка, але не буду цього робити. Навпаки, сьогодні я привітаю Аркадія з третім днем народження і запрошую його до зали. Спецоперація СБУ завершилася успішно», – сказав Василь Грицак.

Сам Бабченко заявив, що три місяці тому йому повідомили про те, що надійшло на нього «замовлення» і запропонували взяти участь в спецоперації. За його словами, вона готувалася два місяці.

«Близько трьох годин тому організатор цього злочину нами був затриманий в місті Київ. Прямо зараз тривають слідчі дії з цим громадянином, а також проводиться низка обшуків за місцем його проживання, а також тимчасового перебування», – сказав Грицак.

Натомість речник ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці у Фейсбук написав: «СБУ, ГПУ, Нацполіція бездоганно розіграли в «пас» оперативну комбінацію із начебто вбивством Аркадія Бабченка і переграли спецслужби РФ!

Ми мали унікальну можливість подивитися та відчути реакцію на «Надзвичайну Подію» справжніх: патріотів, небайдужих громадян, зрадофілів і міжнародної спільноти».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: