Жовківський відділ освіти відмовився зекономити на інтерактивних дошках 40 тисяч гривень

630_360_1470296894-2768

Відділ освіти Жовківської РДА уклав угоду на закупівлю 15 інтерактивно-мультимедійних комплектів на суму майже 630 тисяч гривень, відхиливши три дешевші пропозиції.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Тендер був оголошений 16 квітня. Предмет закупівлі – 15 інтерактивно-мультимедійних комплектів. На торги зголосилися шість компаній. Найнижчу ціну запропонував ФОП Андрій Нестерня – 589 500 гривень, ТОВ «Веско Товариство з обмеженою відповідальністю» – 625 605 гривень, а ТОВ «Технології для бізнесу» – 626 220 гривень. Але всі вони отримали відкоша від тендерного комітету. Натомість договір був укладений з ТОВ «Крео Сінержі», яке запропонувало суму – 629 980 гривень.

Першим двом учасникам торгів було відмовлено на  підставі того, що серед поданих документів не було реєстру наданих документів. Тобто всі подані ними документи, які автоматично з’являються у списку поданих документів, не були виписані на окремому аркуші. Такий документ був лише у ТОВ «Крео Сінержі» і це стало підставою, щоб не зекономити під час закупівлі понад 40 тисяч гривень.

Натомість учаснику торгів, який зробив третю цінову пропозицію, відмовили на підставі невідповідності технічних характеристик.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Крео Сінержі» існує всього лише 8 місяців, але за цей час встигло виграти чимало тендерів. 2017 року – на 2 мільйони 435 тисяч гривень, 2018 – понад 3 мільйони 582 тисячі гривень.

Скрін з аналітичної платформи YouControl

Сама компанія зареєстрована у Конотопі Сумської області. Директором значиться Ірина Лапа – дружина начальника Конотопського регіонального інформаційно-обчислювального центру «Київське відділення» філії «Головний інформаційно-обчислювальний центр» ПАТ «Укрзалізниця». Натомість засновниками компанії є Олексій Мармо та Валерій Луценко. Статутний фонд компанії – півмільйона гривень.

Найбільше тендерів ТОВ «Крео Сінержі» отримало саме від відділів освіти різних регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: