Аграріям Львівщини з обласного бюджету відшкодують 2,5 мільйона гривень

Ozymyj_goroh_696x438_1527757168_613x385.76724137931_3_0

У департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА відбулось чергове засідання конкурсної комісії, на виконання Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки.

Одним із ключових питань, які розглядалися на засіданні, стала фінансова підтримка суб’єктів господарювання аграрного сектору економіки шляхом компенсації відсотків за кредитам, передає прес-служба Львівської ОДА.

«Результатом роботи комісії стало надання права на отримання компенсації 5 суб’єктам господарювання на суму 500,0 тис грн, що разом із попередніми рішеннями склало річний ліміт коштів в сумі 2,5 млн грн виділених Львівською обласною радою на 2018 рік», - розповіла т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Як інформують у департаменті  даний фінансовий ресурс дозволить здешевити 32,2 млн грн кредитних коштів залучених аграріями у банківських установах та кредитних спілках для придбання сільськогосподарської техніки, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, паливо-мастильних матеріалів, кормів тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: