Перевізники уточнили категорії пільговиків, яких возитимуть безкоштовно до кінця року

34067495_1922345161110542_7163215145680764928_o

Перевізники Львівщини визначили 5 категорій пільговиків, які й надалі  користуватимуться пільговим проїздом у громадському транспорті області.

Перевізники Львівщини визначили 5 категорій пільговиків, які й надалі користуватимуться пільговим проїздом у громадському транспорті області.

Про це під час прес-конференції заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, передає кореспондент Дивись.info.

Він нагадав, що сьогодні перевізники під час зустрічі з головою Львівської ОДА підписали меморандум про співпрацю щодо перевезення пільгових категорій.

«Відповідно до меморандуму безкоштовним проїздом у громадському транспорті на міських, міжміських та приміських маршрутах Львівської області користуються без винятку учасники бойових дій, бійці-добровольці АТО, особи з інвалідністю внаслідок війни, члени сімей загиблих і особи з інвалідністю І групи по зору із супроводжувальною особою», - пояснив Іван Велійка.

За його словами, щодо перевезення учасників бойових дій та бійців-добровольців АТО - автотранспортні підприємства до 1 січня 2019 року не претендуватимуть на відшкодування коштів. Перевезення цих людей   здійснюватимуть за власний кошт. Що ж до інших пільгових категорій – Львівська ОДА зобов’язалася знайти кошти для компенсації перевізникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: