У Львові замість монетизації буде компенсація перевізникам, - Велійка

34067495_1922345161110542_7163215145680764928_o

Система пільгових перевезень у Львові до кінця року не зміниться. Про це під час прес-конференції заявив  голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, передає кореспондент Дивись.info.

Система пільгових перевезень у Львові до кінця року не зміниться.

Про це під час прес-конференції заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, передає кореспондент Дивись.info.

«Львів компенсовує перевізникам витрати на пільгові перевезення. А представники виконавчої влади запевнили нас, у тому, що на друге півріччя цього року залишиться система пільгових перевезень, що діяла до сьогодні. В одному з інтерв'ю міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що в другому півріччі цього року суттєво збільшать кошти на відшкодування пільгових перевезень y громадському транспорті. Також він запевнив, що з 1 січня наступного року запровадять монетизацію транспортних пільг», – заявив Іван Велійка.

За його словами, перевізники сподіваються, що уже на найближчу сесію міської ради, яка відбудеться 7 червня, виконавчі органи влади Львова порахують і подадуть на розгляд депутатів суму, яку необхідно додатково виділити з міського бюджету для відшкодування пільгових перевезень.

Читайте також: На Львівщині учасники бойових дій їздитимуть безкоштовно, — перевізники

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: