У Львові затримали спецпризначенця поліції, якого підозрюють у сутенерстві

336b610a8214bc5cba9d5bd0071038c81470067326

29 травня 2018 року викрито працівника Батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції у Львівській області, який займався сутенерством.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

За цим фактом зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.303 КК України (сутенерство).

Водночас встановлено, що вказаний працівник систематично не виходив на роботу, а за укриття такого факту надавав неправомірну вигоду одному із своїх керівників.

Так, 30 травня 2018 року, о 23:45 год у м. Львові, в порядку ст.208 КПК України, вказаного керівника під час безпосереднього отримання ним неправомірної вигоди у сумі 6500 гривень від підлеглого працівника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовою особою).

Сьогодні, 31 травня, чоловіку повідомлено про підозру, на даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Водночас в ході проведення досудового розслідування встановлено ще декількох працівників, які систематично не здійснюють вихід на роботу та у встановленому законом порядку не виконують свої службові обов’язки за що надають неправомірну вигоду своєму командиру.

На даний час вказаний факт перевіряється органом досудового розслідування.

Тривають першочергові слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: