40 вогнеборців гасили пожежу в будинку у центрі Львова (фото)

34302115_1734327203315439_5705821846092382208_o

31 травня о 20:59 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Наливайка, 6 на горищі 4-поверхової будівлі з мансардою. 

На ліквідацію пожежі прибуло 40 рятувальників, 9 одиниць основної техніки за підвищеним номером виклику №2, про це інформує прес-служба ДСНС у Львівській області.

Загорання виникло в покрівельних пустотах. Пожежа супроводжувалася інтенсивним виділенням продуктів горіння, через що сходова клітивна була повністю задимленою.
Ускледненим був доїзд пожежно-рятувальної техніки до місця виклику, через неправомірне паркування автомобілів на вулиці Наливайка та прилеглих вулицях.

Рятувальники здійснювали роботи з ліквідації горіння по трьом основним напрямкам. Одні зосередили зусилля на пошуку джерела загорання, адже пожежа мала прихований характер й поширювалася пустотами. Паралельно з цим, вогнеборці здійснювали розвідку пожежі та оглядадли приміщення на наявність людей.
Поруч із будинком розташований готель. Третій вирішальний напрям полягав у запобіганні перекидання пожежі на готель, як обєкт з масовим перебуванням людей.
Рятувальники здійснювали зняття покрівельних конструкцій як ззовні, так і зсередини будівлі, аби ліквідувати тління у пустотах.

Через щільне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 6-ти ланок газодимозахисної служби.

Пожежу локалізовано о 22:20, ліквідовано о 22:41. Вогнем знищено дах на площі 80 кв.м.

Внаслідок події ніхто не постраждав, у будинку на момент пожежі люди не перебували. Причина виникнення загорання встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: