Аварійний схил біля церкви Святого Іллі укріплять

1200px-Church_of_Elijah_the_Prophet_(Lviv)

На термінове укріплення схилу на вул. Дорога Кривчицька, де розташована церква Святого Іллі, витратять понад мільйон гривень.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

У храмі Святого Іллі виявили численні тріщини, всередині також деформувалися окремі частини. Водовідведення прибудинкової території було неорганізоване, тому внаслідок перенасичення водою, ґрунт почав осуватися.

28 лютого під час позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення Личаківській районній адміністрації коштів з резервного фонду міського бюджету на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з укріплення схилу по вул. Дорога Кривчицька, 113. Таке рішення погодили, щоб унеможливити подальше руйнування будівлі церкви Святого Іллі, що є пам’яткою архітектури місцевого значення, та прибудинкової території.

Вартість аварійно-відновлювальних робіт тоді оцінили у 1189723 гривні.

Учора, 31 травня, Личаківська районна адміністрація уклала договір з приватним підприємством «Будівельна компанія «Буд електро монтаж» на 1097626 гривень. Угода передбачає, що роботи мають бути завершені до 30 листопада 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: