Двоє представників Львівщини візьмуть участь в «Іграх Нескорених-2018» у Сіднеї

32253699_1838017662954603_8889126768368156672_n-1

Сьогодні, 1 червня, організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні оголосив персональний склад збірної команди, які в жовтні цього року представлять Україну на Іграх Нескорених (Invictus Games) в австралійському Сіднеї.

Сьогодні, 1 червня, організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні оголосив персональний склад збірної команди, які в жовтні цього року представлять Україну на «Іграх Нескорених» (Invictus Games) в австралійському Сіднеї.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту, депутат ЛОР Петро Жукровський.

До складу збірної команди України, сформовану з представників усіх оборонні структури, увійшло й двоє представників Львівщини, зокрема:

Богдан Оксентюк (Національна гвардія України, учасник АТО з 2014 року по даний час) – володар золотої медалі з плавання в категорії ISC та срібний призер у змаганнях з бігу на 1500 м у категорії ІТ7 на Національних Іграх Нескорених 2018.

Сергій Шимчак (ветеран Збройних сил України, учасник АТО у 2014-2015 роках) – володар золотої з велоспорту у категорії IRB 1, срібні медалі зі стрільби з лука серед новачків.

Читайте також: Скільки медалей Національних Ігор Нескорених їде до Львова

Також нагадаємо, що цього року Ігри Нескорених відбудуться 20-27 жовтня у місті Сідней, Австралія.

До участі у спортивних змаганнях заявлено 18 країн – Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Румунія, Україна, Великобританія, США і вперше – Польща.

Команда військовиків України вдруге візьме участь в Іграх Нескорених.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: