Львівський виконком повторно дозволив будівництво хмарочосів на Сихові

dsc4961-a4e970032a4d59b10e6bb8e7634c6a6a

Виконавчий  комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Авалон статус» на будівництво на Сихові п’яти багатоквартирних будинків та торгового центру, передає кореспондент Дивись.info.

Йдеться зокрема про будівництво на пр. Червоної Калини, 60 багатоквартирних будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом, при цьому в одному з них планується центр дитячого дозвілля. Також має бути збудований торговий центр з підземним паркінгом.

Згідно з виданими документами, висота двох будинків становитиме 90 метрів, решти – 68, 72, 75 метрів. Висота торгового центру - 17 метрів.

Функціональне призначення земельних ділянок – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого, соціального і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання. Житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються. Площа житлових приміщень сукупно не повинна перевищувати 60% від загальної площі цілого комплексу.

Загальна площа ділянок - 2,1 га.

Нагадаємо, виконком у грудні минулого року вже погоджував містобудівні умови та обмеження ТзОВ «Авалон статус» багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60. Тоді йшлося про 9 черг будівництва. Як пояснив сьогодні головний архітектор Львова Юліан Чаплінський зараз в містобудівні умови внесені суттєві зміни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: