Наїзд на підлітка у Києві розслідуватиме СБУ

2593231
Фото: ілюстративне

Столична прокуратура організувала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП за участю службового автомобіля Національної поліції на проспекті Григоренка в Києві, внаслідок якої постраждала 13-річна дитина.

Про це інформує прес-служба прокуратури Києва.

Зазначається, що розслідування доручено ГУ СБУ у місті Києві та Київській області, процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою міста.

Попередня правова кваліфікація у кримінальному провадженні – ч. 1 ст. 286 КК (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Прокуратура зазначає, що на даний час у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії – скеровано доручення до МВС щодо проведення службового розслідування за фактом вказаної події.

Також прокурори підготували клопотання про призначення та проведення ряду експертиз, за результатами яких буде прийнято процесуальне рішення щодо подальшого руху кримінального провадження.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ввечері 31 травня у Києві машина МВС, яка виконувала спецзавдання, збила неповнолітнього велосипедиста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: