У Львові, на вулиці Замарстинівській збудують житловий комплекс

dsc4961-a4e970032a4d59b10e6bb8e7634c6a6a

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво ПрАТ "Львівський інструментальний завод" багатофункційного житлового комплексу та підземного паркінгу на вул. Замарстинівській, 170 у Львові зі знесенням існуючих споруд (перша черга) , передає кореспондент Дивись.info.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови та обмеження для проекту на будівництво ПрАТ «Львівський інструментальний завод» багатофункційного житлового комплексу та підземного паркінгу на вул. Замарстинівській, 170 у Львові зі знесенням існуючих споруд (перша черга), передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з виданими документами, житловий комплекс постане на земельній ділянці, призначеній для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, площею 4,1175 га. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями і підземним паркінгом та дошкільного навчального закладу.

Функціональне призначення ділянки – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови (5-9 поверхів) та зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови (9-16 поверхів) відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Гранична висота забудови – 40 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови- 30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: