У Львові, поблизу Стрийського парку, з історичної вілли зроблять готель

92_big

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на реставрацію  історичної вілли на вул. У.Самчука з пристосуванням її під готель.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив містобудівні умови і обмеження на реставрацію  історичної вілли на вул. У.Самчука з пристосуванням її під готель, передає кореспондент Дивись.info

Йдеться про колишній корпус Львівської комерційної академії на вул. У. Самчука, який є пам’яткою архітектури. Як запевнив головний архітектор міста Юліан Чаплінський на цей об’єкт отримано історико-містобудівне обгрунтування.

«Врахувати недопущення виникнення руйнувань суміжної забудови з влаштуванням необхідних інженерно-технічних заходів, які запобігатимуть стіканню атмосферних опадів з покрівель та карнизів проектованого об’єкта на прилеглу територію. Проектом врахувати розміщення поряд парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк», - йдеться у містобудівних умовах.

Згідно з виданими документами, земельна ділянка, на якій розташована історична будівля, знаходиться у зоні Г-2 – центру ділової, громадської діяльності місцевого значення у межах історичного ареалу.  Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд у метрах – 8,50 м та 18,45 м, що визначається від найнижчої відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: