У Новому Роздолі жінка встромила ножа у груди співмешканця

897(1)

У пари виник конфлікт під час розпивання спиртного в гостях.

У Новороздільське відділення поліції 31 травня надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків у Новому Роздолі чоловік отримав ножове поранення, про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, поранення потерпілому, 35-річному місцевому мешканцю, нанесла його 48-річна співмешканка, також жителька Нового Роздолу. Пара була в гостях у знайомих, розпивали спиртне, коли між ними виник конфлікт, під час якого жінка вдарила чоловіка ножем в область грудей. Лікарі діагностували у потерпілого, зокрема, «проникаюче ножове поранення легені, алкогольне сп’яніння».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисниця затримана в порядку ст.208 КПК України, їй повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: