Сепаратисти захопили двох бійців 14-ї волинської бригади

_101858627_32558647_1069748039845252_4820970385962958848_o

Диверсійна група сепаратистів на Донбасі захопила у полон двох бійців 14 механізованої бригади. Про це повідомляє прес-служба підрозділу.

Сталося це ще наприкінці травня.

"26 травня двох наших військовослужбовців під час їхнього висування до передового спостережного посту було підло захоплено диверсійно-розвідувальною групою противника", - йдеться у повідомленні.

У бригаді відзначають, що протягом тижня про бійців не надходило жодної інформації.

"Цей час був використаний для шаленого психологічного тиску, а, можливо, й фізичного, на наших бійців. Як результат було зроблено кілька відеоматеріалів за участю цих військовослужбовців", - кажуть у прес-службі бригади.

Там стверджують, що у записаних відеороликах "полонені розповідають неправду про Збройні Сили України загалом і бригаду зокрема".

На відео, опублікованих підконтрольними сепаратистам ресурсах, а також російськими медіа, двоє чоловіків, які називаються українськими військовослужбовцями, розповідають, що їх змусили підписати контракт з ЗСУ, й вони "навіть не знають, що таке "Джевеліни".

Вони також розповіли, що їхньому підрозділу під час ротації на нові позиції на надали карти мінних полів, а самі ЗСУ "не готові до наступу".

"Командування бригади робить усе можливе для визволення військовослужбовців із полону", - підсумовують у 14 механізованій бригаді, яка базується на Волині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: