Мрії здійснюються: львівські волонтери допомогли дівчині на візку піднятися на гору Парашку (фото)

34556021_736128690111407_1322379709853466624_n
Фото: On 3 wheels - Фонд здійснення мрій

Вихованка навчально-реабілітаційного центру «Джерело» Христина цими вихідними на спеціальному візку піднялася на гору Парашку (1268,5 м).

Здійснити її мрію про гірські подорожі допомогли волонтери ГО «On 3 wheels - Фонд здійснення мрій», де також зазначили, що це перший похід у гори зі спеціальним візком – жульєткою – у цьому році.

Зокрема, участь у поході взяло 15 волонтерів.

Восьмеро хлопців, розділившись на групи, почергово вели жульєтку з Христиною під гору. А під час складніших підйомів несли її гуртом.

Фото: On 3 wheels - Фонд здійснення мрій

«Попри усі складнощі, які зазвичай бувають при сходженні, подорож була надзвичайно веселою та позитивною. Усіх нас об’єднувала і підтримувала чудова Христина. Вона почула про подорожі в гори на жульєтці від своїх друзів, які є теж вихованцями «Джерела», і від того часу мріяла потрапити в Карпати, відчути цю неймовірну атмосферу гірського походу», - розповів координатор проекту Сашко Луцик.

За словами організаторів, наступне сходження планується 23 червня. Активісти піднімуться на гору Гостра, що неподалік гори Пікуй.

Фото: On 3 wheels - Фонд здійснення мрій

Загалом заплановано до жовтня здійснити 12 походів.

Читайте також: Підкорюють гірські вершини на візку: команда On3wheels здійснить 12 походів цього року

Нагадаємо, люди з інвалідністю мають змогу підкорювати гірські вершини за допомогою спеціального французького возика LaJoelette (жульєтка).

Торік команда On3wheels здійснила також 12 походів для людей з інвалідністю у різні точки українських Карпат за допомогою жульєтки, зокрема підкорили Говерлу.

Усі охочі теж можуть долучитись до дружньої команди, стати волонтерами, учасниками, лідером походів, для того щоб здійснити ще більше мрій! Стежити за проектом можна у Facebook.

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 0937293855 – Сашко Луцик.

Додамо, команда On3wheels у 2016 році здійснила унікальну велоподорож до Лісабону. Тоді разом з Іваном Маслюком, який живе з ДЦП, вони перетнули 12 країн.

Іван самотужки подолав 5000 км за 100 днів на спеціальному триколісному велосипеді, на якому можна крутити педалі руками. Саме тому проект здійснення мрії отримав назву On3wheels (На трьох колесах).

Хлопці не залишилися осторонь проблем людей з інвалідністю і приїхавши додому розпочали новий і унікальний для України проект La Joëlette – підкорення вершин людьми з інвалідністю, який успішно впроваджують другий рік поспіль.

Читайте також: Хлопець з ДЦП на спеціальному візку успішно подолав забіг «Львівська десятка»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: