У Криму оголосили режим НС

-

У Криму оголосили режим надзвичайної ситуації через посуху в Красногвардійському, Нижньогірському, Первомайському та Радянському районах.

Про це йдеться в розпорядженні російського глави Криму Сергія Аксьонова, опублікованому на порталі уряду, передає Крим.Реалії.

«Ввести з 2 червня 2018 роки для органів управління і сил територіальної підсистеми Криму єдиної державної системи попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Криму режим функціонування «надзвичайна ситуація». Встановити для органів управління і сил ТСНС регіональний рівень реагування», - йдеться в документі.

Згідно з розпорядженням, адміністраціям Красногвардійського, Нижньогірського, Радянського, Первомайського районів необхідно забезпечити всіх заходів, які прийме комісія з ліквідації НС при російському уряді Криму.

Крім того, повідомляється, що Мінсільгоспу півострова до 30 червня 2018 року необхідно підготувати і направити до профільного російське міністерство документи для компенсації збитку кримським аграріям.

Раніше Мінсільгосп Криму повідомляв, що кримські аграрії зберуть урожай зерна удвічі менший за торішній – всього 800 тисяч тонн – через погану погоду.

Наприкінці травня російський глава Криму Сергій Аксьонов повідомив, що збиток, який понесли кримські аграрії від весняної посухи, становить понад мільярд рублів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: