У Львові відремонтують дах на пам’ятці архітектури XVII століття

51_big

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради віддало тендер вартістю 4171880 гривень на ремонт даху костела святого Казимира ТОВ «Арка-Пік».

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

23 квітня управління охорони історичного середовища ЛМР оголосило тендер на 4449988 гривень на ремонтно-реставраційні роботи даху костелу св. Казимира на вул. М. Кривоноса, 1 (сьогодні – храм священномученика Климентія Шептицького). На торги зголосилися три компанії: ТОВ «Арка-Пік», ТОВ «Дельтабуд» та ПП «Архітектурна майстерня «Ренесанс». За результатами аукціону тендер дістався «Арка-Пік».

У договорі зазначається, що роботи мають бути виконані до 31 грудня 2019 року.

Згідно із даними YouControl, ТОВ «Арка-Пік» було засноване 2007 року. Керівником значиться Сергій Захарчук, а засновниками – киянка Наріне Мартиросян та прикарпатець Олег Дубровний. Статутний капітал – 42 тисячі гривень.

Нинішнього року ТОВ «Арка-Пік» отримало вже два тендери на загальну суму 4447576 гривень: реконструкція фонтану «Водолій» на вулиці Коперника вартістю  457576 гривень та капітальний ремонт бібліотеки-філії №43 на вулиці Стрийській, вартістю майже 4 мільйони гривень.

Торік підприємство отримало тендерів на понад 9 мільйонів 300 тисяч гривень, зокрема від ЛКП «Збиранка» на влаштування двох резервуарів по 75 куб. м. під пожежні водойми на полігоні твердих побутових відходів.

А ось 2016 року ТОВ «Арка-Пік» отримало тендер від управління охорони історичного середовища  ЛМР на 5383465 на капітальний ремонт площі Митної, а потім ще на майже півмільйона гривень від Личаківської районної адміністрації на коригування реставрації фонтану на площі Митній.

Довідка

Храм священномученика Климентія Шептицького  — пам'ятка архітектури XVII століття у Львові. Колишній костел в різний час носив різні назви: святої Катерини, місіонерський, милосердя, святого Казимира. Знаходиться в центральній частині міста, на вулиці Максима Кривоноса, 1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: