Львівська облрада ліквідувала комунальний заклад, а ще 4 реорганізувала

IMG_2044

Депутати Львівської обласної ради погодили реорганізацію та діквідацію комунальних закладів, передає кореспондент Дивись.info.

Зоерема Жидачівський, Золочівський, Червоноградський протитуберкульозні диспансери реорганізовані шляхом приєднання до Львівського регіонального фтизіопульмонологічного клінічного лікувально-діагностичного центру.

Як пояснила директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак цим рішенням в області фактично завершують реорганізацію всієї фтизіатричної служби, яка триває протягом останніх двох років.

Депутати також погодили реорганізацію Львівської обласної наукової медичної бібліотек, що у Львові на вул. Руській, 20,  шляхом приєднання її до Львівського медичного коледжу післядипломної освіти.

Крім цього депутати погодили ліквідацію Львівської обласної психолого-медико-педагогічної консультації, що розташована у Львові на вул. Короленка, 1. Натомість при Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти має бути утворений структурний підрозділ – обласний ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: