Стали відомі подробиці затримання брата Олени Зайцевої, який керував авто напідпитку

4dcc334----4

3 червня, близько 22:50, по вулиці Ляпунова, 11 у Харкові патрульні помітили порушення ПДР водієм автомобіля BMW 320, який виявився братом учасниці відомого своєю трагічністю ДТП Олени Зайцевої.

Про це з посиланням на патрульну поліцію Харкова пише місцеве видання 057.ua.

Повідомляється, що брат Василь Зайцев припаркувався на тротуарі, не залишивши місця для пішоходів.

«Під час спілкування з водієм інспектори виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, а саме: нестійка хода, запах алкоголю з порожнини рота, нечітка мова», - розповіли в поліції.

Однак від проходження огляду на стан сп'яніння в установленому законом порядку водій відмовився у присутності двох свідків.

Патрульні склали на нього протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП та постанову по ч. 1 ст. 122 КУпАП, які в подальшому будуть направлені до суду.

Як повідомлялося раніше, в Харкові патрульна поліція зупинила водія автомобіля BMW, який мав ознаки алкогольного сп'яніння. Ним виявився Василь Зайцев, брат учасниці ДТП, в якому загинуло 6 осіб, Олени Зайцевої.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: