Минулої доби у зоні ООС було поранено трьох українських захисників

vsu_616

Минулої доби бойовики 31 раз порушили режим припинення вогню, застосувавши заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 та 82 калібру. 3 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру операції Об'єднаних сил.

На окремих напрямках тривали інтенсивні бойові дії.

«Напруженою обстановка залишалася в районах н.п. Причепилівка, Кримське, Новотошківське, що на Луганському напрямку, Опитне та Новотроїцьке на Донецькому напрямку, де бойовики 11 разів застосовували міномети 120 та 82 калібру», – наголосили у прес-центрі.

«На припиняються бойові дії із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Лебединське та Широкине поблизу Маріуполя.

Активна оборона позицій підрозділами Об’єднаних сил не дозволила ворогу просування в бік наших оборонних рубежів», - підкреслили в ООС.

За даними розвідки, 2 окупантів знищено, 4 поранено.

«Водночас окупанти активізували зусилля у розвідці із застосуванням БПЛА.

Так, вранці 5 червня підрозділи радіотехнічних військ зі складу Об’єднаних сил своєчасно виявили та ідентифікували повітряну ціль, якою виявився БПЛА російського виробництва «Орлан-10».

Чергові підрозділи зенітних ракетних військ знищили ціль на підльоті до району, який цікавив ворога», - йдеться у звіті.

З початком поточної доби ситуація суттєвих змін не зазнала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: