На оновлення кисневої системи, яка рятує львівських малюків, потрібні сотні тисяч гривень

киснева система
фото із сторінки Благодійного фонду "Крила надії" у мережі Facebook

Благодійники шукають гроші на те, аби провести повну реконструкцію системи постачання кисню у Львівському «ОХМАТДИТі», пише Дивись.info.

Загальна вартість повної реконструкції складає 400 тисяч гривень. За інформацією Благодійного фонду «Крила надії» станом на зараз є 10 % від потрібної суми.

фото: Мар'яна Возниця, мережа Facebook

«Йдеться про відділення інтенсивної терапії новонароджених. Куди за рік поступають до 400 хворих – діти від народження до 20 днів. Переважно з хірургічною патологією, множинними вадами розвитку, а також вадами розвитку серця. Різноманітних патологій, які виникли ще до народження і у відповідності після. У відділення поступають діти зі Львова, Львівської області. Переважно це є доношені діти, проте бувають діти і передчасно народжені, якщо вони мають хірургічну патологію чи вроджену ваду серця. 70% дітей, які перебувають у відділенні, вони потребують штучної вентиляції легенів або кисневої підтримки так званої. У відповідності, те, що йдеться про реконструкцію тобто оновлення системи киснепостачання інтенсивної терапії – це просто меганеобхідна річ, без якої не може існувати жодна інтенсивна терапія», - розповідає головний лікар Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» Мар’яна Возниця.

За словами Мар’яни Возниці, ремонті роботи у відділенні проходять за благочинні кошти, частково за гроші  лікарні. Долучилися до оновлення матеріально-технічного стану і обласна рада та департамент охорони здоров’я ЛОДА.  Втім на сьогодні реконструкція кисневої системи гостро стоїть перед медиками. Таку суму за короткий час знайти непросто. Тож керівництво закладу та медичний персонал звертається за допомогою до небайдужих.

На сторінці фонду у мережі Фейсбук є детальна інформація, як допомогти.

Зокрема, переказати кошти на рахунки фонду ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333

Призначення платежу – «на реанімацію».

Реквізити фонду - http://www.krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: