«Як сцена з бойовика Люка Бессона»: підліток втік від копів, показуючи чудеса паркуру

SHapka-Arte--m-12

Житель Вашингтона опублікував в фейсбуці відео погоні поліцейських за справжнім майстром паркуру.

Невідомо, що цей хлопець зробив, але на шляху до свободи він за хвилину перестрибнув п'ять зборів і зробив сальто. У коментарях вже пропонують відправити його на Олімпіаду або хоча б взяти на роботу в поліцію, щоб паркурщик навчив декілька своїх трюків безпорадних копів з ролика.

Американець Даррен Ньюсом виклав в фейсбук відео, на якому молодого хлопця намагаються затримати троє поліцейських. Він раз за раз епічно виявляється на крок попереду, а копи такі неповороткі, що кліп про цей невдалий затримання миттєво став вірусним: за пару днів у нього більше трьох з половиною мільйонів переглядів.

Щоб піти від погоні в одному зі спальних районів Вашингтона, підліток перестрибує через невисокий паркан, відштовхнувшись від стіни.

Потім він з розбігу бере ще один паркан, робить сальто з місця, перестрибує наступну перешкоду. Побачивши поруч з собою ще одного значного дядька в формі, він перемахує через огорожу назад.

Ще один стрибок - і, прослизнувши між двох тягнуться до нього поліцейських, ямакасі включає режим Усейна Болта і шостий паркан через виявляється недосяжним для чоловіків зі значками.

Оператор не в курсі, за що підлітка намагалися затримати, але зібравший за кадром натовп явно на його боці. Кожен новий трюк хлопця і його підсумковий успішний втечу перехожі зустрічають радісними криками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: