Atlas Weekend визнали одним з кращих фестивалів світу

aw

Український фест виявився в одному рейтингу з Sziget, Burning Man і Rock In Rio.

Британське музичне онлайн-видання Gigwise.com внесло український фестиваль Atlas Weekend в список кращих фестів світу-2018.

Всього до збірки увійшло 39 фестивалів, включаючи Sziget (Угорщина), Burning Man (США), Primavera Sound, Sonar (Іспанія), Pohoda (Словаччина), Rock In Rio (Португалія), Montreux Jazz Festival (Швейцарія) та інші.

Ось що говорять журналісти ресурсу про Atlas Weekend:

Якщо мова заходить про круту вечірку, в Києві ви в хорошій компанії. Chemical Brothers, Morphine Suffering і Nothing But Thieves викличуть бажання підняти градус. І не потрібно буде турбуватися про пошук афтепаті - тонни дешевої випивки завжди під рукою. Місцеві артисти теж можуть показати клас, що дає відмінну можливість познайомитися ближче з культурою країни, яку помилково називають колишнім радянським сателітом. Під культурою ми маємо на увазі випивку, звичайно ж.

У цьому році фестиваль Atlas Weekend пройде 3-8 липня на території київського ВДНГ. Також серед хедлайнерів на ньому заявлено голландський діджей Martin Garrix, британський співак Tom Odell, американська виконавиця LP і інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: