Принц Ліхтенштейну зустрівся з головою ЛОДА Синюткою (фото)

5_1528355092

Сьогодні, 7 червня, спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз та спадкоємна принцеса Князівства Ліхтенштейн Софі перебувають із візитом на Львівщині. В межах візиту спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз та спадкоємна принцеса Софі зустрілись із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

Очільник області ознайомив високоповажних гостей із інвестиційним потенціалом області. Також сторони обговорили активізацію українсько-ліхтенштейського діалогу та торговельно-економічне співробітництво. Зокрема зупинилися на напрямку зеленого сільського господарства.

Як зазначив спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз, незважаючи на те, що Ліхтенштейн є маленькою державою, країна є вкрай зацікавленою у розвитку співробітництва з Україною. Він наголосив, що за останні роки був налагоджений політичний діалог і на сучасному етапі сторони працюють над налагодженням економічного співробітництва, що включатиме в себе розвиток підприємництва, залучення інвестицій та туризму.

Зазначимо, що в межах візиту в Україну спадкоємний принц Князівства Ліхтенштейн Алоїз та спадкоємна принцеса Князівства Ліхтенштейн Софі вже зустрілись із Президентом України Петром Порошенком. Це перший візит високого представника Ліхтенштейну до України з початку дипломатичних відносин між обома державами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: