Псевдомінер пішов на «рекорд»: учора чотири рази надходили повідомлення про «замінування»

337011cb29593497d66cba6401739803

Учора на електронну адресу «Центру безпеки» чотири рази надходили повідомлення про «замінування» бізнес-центрів.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

6 червня, близько 09:27 год., від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшли повідомлення про закладення вибухових пристроїв за адресами: вул. Промислова, 52 – Бізнес-центр “Український капітал”; вул. Богдана Хмельницького, 176 – Бізнес-центр “Lemberg”; вул. Наукова, 7А, 7Б, 7Д – Бізнес-центр “Оптіма – Плаза”; вул. Шевченка, 111А – Торгово-офісний центр “Легенда – Клас”; вул. Героїв УПА, 73, корпус 5 – Бізнес-центр “Тауер”.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з "Планом дій …" Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

О 12:25 год. від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу “Центру безпеки” м. Львова надійшло повторне повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові за попередніми адресами та вул. Зелена,109 – Бізнес-центр “Клуб ділових людей”.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …" Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

О 16:27 год. від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу “Центру безпеки” Львова надійшло чергове повідомлення про закладення вибухових пристроїв за попередніми адресами та вул. Богдана Хмельницького, 52 – Адміністративна будівля відділу матеріально-технічного забезпечення ГУ НП у Львівській області.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

О 18:27 год. від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу “Центру безпеки” м. Львова надійшло повторне повідомлення про закладення вибухових пристроїв у м. Львові за адресами, як у повідомленні о 12:25 год.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

Працівниками слідчо-оперативних груп районних відділів ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень бізнес-центрів та прилеглих територій.

О 20:50 год. пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухових пристроїв не виявлено.

Заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування, продовжуються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: