Екс-регіонал Мураєв назвав Олега Сенцова, який помирає в полоні, терористом

1025761297

Позафракційний нардеп, колишній регіонал і власник проросійського телеканалу NewsOne Євген Мураєв назвав укладеного в Росії українського кінорежисера Олега Сенцова терористом.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112.Україна», повідомляє Цензор.НЕТ.

«Сенцова можна по-різному сприймати. З точки зору того, що людина готувала підпали і вибухи, для частини населення він є терористом. Для націоналістичної частини, напевно, він є героєм. Час розставить на свої місця, хто правий, а хто неправий» , - сказав нардеп.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=223&v=1G82Xz9UM58

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов і активіст Олександр Кольченко були заарештовані в окупованому Криму в травні 2014 року і засуджені за звинуваченнями в підготовці терактів. Сенцової присудили 20 років позбавлення волі, Кольченко - 10.

16 травня 2018 року адвокат Сенцова повідомив, що його підзахисний 14 травня оголосив безстрокове голодування. Таким чином Сенцов вимагає звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають в російських в'язницях.

Затриманий разом з Олегом Сенцов Олександр Кольченко заявив, що, ймовірно, також оголосить голодування з вимогою звільнення політв'язнів. Його адвокат Світлана Сидоркина говорить про величезну небезпеку в такому випадку для здоров'я кримчанина, оскільки його вага і зараз менше норми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: