Львівський локомотивний завод закупить мастило в улюбленої фірми

9cf8452577497c7c872b7498b9421d26
Фото «Варіанти».

ПрАТ «Львівський локомотивний завод» уклав угоду з ТзОВ «Іст Лоуд Груп» на понад 2 мільйони 200 тисяч гривень на поставку мастил та оливи.

ПрАТ «Львівський локомотивний завод», засновником якого є ПАТ «Укрзалізниця», уклав угоду з ТзОВ «Іст Лоуд Груп» на понад 2 мільйони 200 тисяч гривень на поставку мастил та оливи.

Угода була укладена 29 травня, а опублікована сьогодні – 8 червня на сайті публічних закупівель ProZorro. Тендерна документація та інформація про процедуру відсутня. ТзОВ «Іст Лоуд Груп» – єдиний учасник торгів.

В угоді – 41 товарна позиція.

Згідно із даними YouControl, «Іст Лоуд Груп» – київська компанія, заснована 8 років тому. Засновником і директором фірми значиться Катерина Варламова з Донецька. Раніше власником компанії був Михайло Капируля – син Володимира Капирулі, якому належить 70% ТОВ «НВП «Укрпромвпровадження», що фігурує у кримінальному провадженні щодо фіктивних оборудок Укрзалізниці. Якщо детальніше, то йдеться про кримінальне провадження № 12016000000000137 про закупівлю запчастин за завищеними цінами.

ТзОВ «Іст Лоуд Груп» має той самий номер телефону, що й ТОВ «НВП «Укрпромвпровадження» і ТОВ «Торговий дім «Українські акумулятори»,  засновником якої є кіпрська компанія «Маулд Інвест».

Скрін з аналітичної платформи YouControl.

ТзОВ «Іст Лоуд Груп» тільки нинішнього року від ПрАТ «Львівський локомотивний завод» отримало 26 тендерів. Загалом компанія 2018 року виграла держзамовлень на понад 67 мільйонів гривень, 2017-го – на понад 105 мільйонів, 2016-го – на майже 27 мільйонів гривень.

Скрін з аналітичної платформи YouControl.

Більшість виграних тендерів – від підрозділів ПАТ «Українські залізниці».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: