Третина українців продовжує користуватися «ВКонтакте»

ui-57592f6bef7c82.49286846

Соціальна мережа «ВКонтакте» за підсумками дослідження інтернет-аудиторії України за травень 2018 року залишилася на четвертому місці за відвідуваністю.

Про це повідомляє Інтернет-асоціація України з посиланням на результати дослідження компанії Factum Group Ukraine, пише Аргумент.

Згідно з дослідженням, за травень в ТОП-5 популярних доменів, які відвідували українські користувачі, увійшли: Google, Youtube, Facebook, «ВКонтакте» та Ukr.Net.

Так, середньоденна частка аудиторії за місяць для доменів Google становила 67%, а місячне охоплення аудиторії — 86%. Для Youtube ці показники становили 42% і 73%, для Facebook — 33% і 57%.

Середньоденне і місячне охоплення української аудиторії для «ВКонтакте» становили 18% і 35% відповідно.

У десятку популярних ресурсів також увійшли сайти таких компаній і сервісів, як OLX, «Приватбанк», «Яндекс», «Однокласники» і «Синоптик».

Дослідженням були охоплені окупований Росією Крим і тимчасово непідконтрольні території Луганської і Донецьких областей.

Як відомо, 16 травня 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про оновлення списку санкцій проти низки російських компаній, серед яких соцмережі «ВКонтакте» і «Одноклассники», компанія «Яндекс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: