У Львові компанія «Рудь» влаштувала родинне Свято Морозива

_DSC5191

10 червня львів’яни могли чи не весь день розважатися, отримувати подарунки та куштувати ласощі. Цього дня компанія «Рудь» у Музеї народної архітектури і побуту провела Свято Морозива.

10 червня львівяни могли чи не весь день розважатися, отримувати подарунки та куштувати ласощі. Цього дня компанія «Рудь» у Музеї народної архітектури і побуту провела Свято Морозива.

*промоція

Захід проходить вже в тринадцятий раз, і з кожним роком організатори додають все більше локацій і конкурсів.

«Це соціальний проект, який ми проводимо по всій території України. Навіть сьогодні, коли така ситуація у країні, ми все одно вважаємо, що діти це найголовніше і вони мають право на щасливе майбутнє і свята», — каже Тетяна Хомяк, координатор проекту Свято Морозива від компанії «Рудь».

За її словами, цього року дещо відрізняється механіка самого заходу. Так, для того, аби отримати квиток на атракціон, достатньо купити одну кульку або одне будь-яке морозиво у пачці. До того ж є багато локацій взагалі вільних від будь-яких умов. Це і дитяча, і родинна, і спортивна алеї, де є ведучі і постійно розігруються призи під час конкурсів.

8-річна Оленка прийшла на Свято разом з мамою, татом і маленьким братиком Олегом, якому ще немає і трьох років.

«Мені найбільше подобається, що тут можна танцювати як завгодно і бавитися. А ще тепер у мене є браслетик. Мені його допомогли сплести дорослі, але більшу частину я все одно робила сама. Тепер маю нову прикрасу!», — зазначає дівча.

Мама Оленки, Олеся Гончарук, зауважує, що приходить з сім’єю на Свято Морозива вже не вперше. За словами відвідувачки, діти ніколи не йдуть сумними, адже тут можна і гратися, і ласувати прохолодним морозивом.

«Не завжди знаходиш час посеред тижня вибратися кудись з дітьми, а тут така нагода! Звісно, намагаємося відвідати якомога більше різних локацій, аби назбирати більше вражень. Навіть нашому найменшому Олежику подобається. Він хоч і малий, але під музику вже намагається рухатися і підспівувати», — додає мама.

Координаторка Свята Тетяна Хомяк підтверджує, що тут дійсно є місце і для дітей різного віку, і для дорослих. Наприклад, на головній сцені ведучі у режимі нон-стоп 5 годин проводять різні конкурси, батли. Є спеціальні і для батьків, де необхідно вгадати пісні, а є і для дітей, де треба назвати ім’я персонажа з мультфільму, чия цитата прозвучала, або вказати, звідки та чи інша пісенька тощо. Загалом «Рудь» підготував 18 активностей.

«Сьогодні зібралося близько 10 тисяч відвідувачів і це дійсно той показник, який демонструє, що людям цікаво те, що ми робимо. Щороку кількість людей на Святі тільки зростає. Зрештою, усі ми розуміємо, що немає нічого важливішого, ніж родинне спілкування, адже з цього починається любов один до одного», — підкреслює Тетяна Хомяк.

Цьогорічне Свято Морозива реалізується під девізом «Мега!». Як зазначає президент компанії «Рудь» Петро Рудь, організатори доклали всіх можливих зусиль, щоби кожен відвідувач отримав мегазадоволення та 100% вражень.

Наступного тижня Свято Морозива відбудеться також в Івано-Франківську, а пізніше — у Тернополі.

Подробиці – за посиланням https://svyato.rud.ua/

*промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: