На Львівщині протестувальники перекрили трасу Київ-Чоп поблизу Миколаєва (фото)

35188966_1681589545256435_1231176624783753216_o

У вівторок, 12 червня, приблизно о 10:20 кілька десятків мешканців, що ходять по пішохідному переході, перекрили трасу Київ-Чоп у селі Луб’яна, що у Миколаївському районі Львівщини.

Як повідомляє Zaxid.net, люди перекрили дорогу через вивезення сміття на місцевий полігон з-поза меж Миколаївського району, зокрема зі Львова та Дрогобича.

За даними поліції, перекриття дороги розпочалось приблизно о 10:20. Скільки саме триватиме протест наразі невідомо. Речниця патрульної поліції Катерина Рибій також уточнила, що поліція регулює рух на цій ділянці та організовує об’їзд для водіїв.

Як написав на своїй сторінці у Faсebook депутат Миколаївської міськради Михайло Галущак, протестувальники висунули дві основні вимоги.

«Від міського голови Миколаєва - скликати і провести тут і зараз позачергову сесію і прийняти рішення про розірвання угоди з "Екотехом" (засновник "Грінера"). Ця фірма сотнями тонн щодня закопує на миколаївському сміттєзвалищі сміття у піщаний кар'єр. Міський голова прибув, але повний ігнор. Від облдержадміністрації - створити комісію щодо розслідування порушення екологічного законодавства на миколаївському сміттєзвалищі (з обласної влади ніхто не приїхав, вже 2 година)», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: