Олега Сенцова перевели з одиночної камери у медсанчастину

01_LkV2mB1

Олег Сенцов, який вже місяць тримає голодування, дуже схуд, став дуже блідим та має проблеми з зубами.

Про це повідомив режисер Аскольд Куров, якому вдалось побачити з політичним в’язнем у північній російській колонії, передає Главком.

Окрім того режисер зауважив, що весь цей час Олег Сенцов перебував під постійним наглядом медиків в одиночній камері, а наразі його перевели у санчастину, аби забезпечити цілодобовий нагляд. Також за словами Курова, лікарі можуть ввести примусове годування, якщо будуть побоювання стосовно життя Сенцова.

«Його годуватимуть примусово, якщо будуть побоювання за життя. Буквально вчора з'явилася інформація від уральських правозахисників про те, що Олега перевели з одиночної камери до медсанчастини, в окрему палату. Тепер він під постійним наглядом медиків», - пояснює Аскольд Куров.

Також нагадаємо, що українського режисера Олега Сенцова затримали в Криму 10 травня 2014 року та звинуватили в підготовці терактів. Сенцова засудили до 20 років позбавлення волі.

Український режисер вже місяць тримає голодування, до якого він поступово готувався, аби кульмінація цього протесту припала на початок Чемпіонату світу з футболу, який країна-агресор прийматиме з 14 червня. Таким чином ув’язнений режисер хоче привернути увагу усього світу до проблем політичних в’язнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: