Хлопчик, якого п’яна мама скинула з моста у річку в Миколаєві, знайшов нову сім’ю

24350836

Порятунок дитини з Миколаєва, яка п'яна мати в кінці березня скинула з Інгульського мосту, медики називають справжнім дивом.

Порятунок дитини з Миколаєва, яка п'яна мати в кінці березня скинула з Інгульського мосту, медики називають справжнім дивом, пише КП в Україні.

Хлопчику рівно рік, і зовсім недавно він знайшов нову сім'ю. Опіку над дитиною взяла тітка за батьківською лінією Наталя Обрубова. Жінка перебувала біля малюка, поки він перебував у лікарні, і всіляко дбала.

Радісну новину повідомив лейтенант патрульної поліції Андрій Білоус. Саме він в той день помітив синій дитячий комбінезон, поліз у крижану воду і дістав дитину. Потім кожен день відвідував Пашу і дуже чекав, коли малюк прийде в себе. Коли вперше взяв на руки хлопчика, який вийшов з коми, ледь не розплакався.

«У Павлика все добре, він удома, в новій сім'ї, – розповів патрульний. – Активний і веселий, ніби нічого не сталося. Опікунство взяла тітка – зведена сестра батька. Жінка вона хороша, відповідальна».

Новій мамі довелося добряче побігати, щоб оформити всі документи і взяти потрібні довідки. Для початку Наталя мала довести спорідненість. У документах дитини числиться тільки біологічна мати, батька не записували, щоб отримувати допомогу як одиначка. Тому юридично тітка Павлику була чужою. Надалі жінка збирається всиновити малюка, коли його горе-мати позбавлять материнських прав. Поки дитині все одно, який статус носити – прийомного сина або бути під опікою. Головне, щоб удома і щоб любили.

Рідні тато і мама зробити цього не змогли. Вони обидва в тюрмі – батько вже давно, мати в СІЗО за те, що викинула дитину в річку.

«Був суд, підозрюваній продовжили запобіжний захід ще на два місяці, поки триває слідство, – повідомили в прес-службі Нацполіції Миколаївській області. – Найімовірніше, документи готують для передачі в суд, де буде слухання справи по суті».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: