На Буковині затримали на хабарі заступника начальника Чернівецького прикордонного загону

35358401_619296305094764_7641674974901567488_n

За 20 тисяч гривень прикордонник обіцяв не створювати штучні перешкоди при виконанні договору поставки спорядження для військовослужбовців.

Декілька годин тому на здирництві погорів заступник начальника Чернівецького прикордонного загону – начальник відділу забезпечення ЗРУ ДПС України. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook військовий прокурор Олег Сенюк.

«За 20 000 грн. 36-річний прикордонник-буковинець обіцяв не створювати штучні перешкоди при виконанні договору поставки спорядження для військовослужбовців ЧПЗ ЗРУ ДПС України. А якщо ж бути детальнішим, то поставки рюкзаків для бійців. Так звану «грошову подяку» одразу ж було виявлено і, звісно, вилучено при обшуку особистого авто стража кордону. Проводили вказану спецоперацію по затриманню за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України колеги слідчі СВ Шевченківського ВП ГУНП у Львівській області за матеріалами та спільно з оперативниками УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ НП України і ВВБ ДПС України», - написав Олег Сенюк.

Сьогодні йому повідомляють про підозру (за ч. 3 ст. 368 КК України) і опісля (у встановленні законодавством терміни) – звернутись до суду з двома клопотаннями. Першим – щодо обрання запобіжного заходу (клопотатимемо про тримання під вартою), другим – відсторонення від займаної посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: