СБУ затримала ще одного фігуранта в організації вбивства журналіста Аркадія Бабченка

2156449

Служба безпеки України затримала ще одного фігуранта в організації вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка та підготовки до серії терактів в Україні

.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного слідчого управління відомства Богдан Тиводар, пише 112 Україна,

«13 червня поточного року СБУ затримано «громадянина України Т.», який керував вищевказаною групою осіб у Ростові-на-Дону та в Україні», - зазначив він, демонструючи аудіодокази у «справі Бабченка».

При цьому Тиводар додав, що за місцем проживання «громадянина Т.» під час проведення обшуку вилучено вогнепальну зброю та набої до неї.

«На цей час є достатні підстави обґрунтовано підозрювати «громадянина Т.» у причетності до готування терактів», - наголосив він.

Наразі затриманому, за словами Тиводара, повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 ("Незаконне поводження зі зброєю та вибуховими речовинами"), а також в організації готування теракту.

Нагадаємо, раніше у «справі Бабченка» було затримано громадянина України Бориса Германа. Його слідство вважає організатором замаху на журналіста в Україні. До числа ймовірних замовників відносять знайомого Германа співвласника ТОВ "Київська консалтингова група" В'ячеслава Пивоварника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: