У Німеччині запакували українські цукерки у тубуси з матрьошкою і рекламою ЧС-2018

1

Цукерки компанії АВК у тубуса з матрьошкою і рекламою Чемпіонату світу з футболу, що проходить у Росії, виявили журналісти «Німецької хвилі».

«Ось так сюрприз: українські цукерки рекламують чемпіонат з футболу в Росії! З'ясували, як солодощі опинились у «матрьошках» з німецьких супермаркетів та ще й з написом «Смакують, як в Росії», – написано на сторінці DW у Фейсбук.

На це повідомлення встигли відреагувати в компанії АВК і зробили офіційну заяву.

«З німецькою фірмою DOVGAN GmbH, яка реалізує продукцію під брендом «Matroschka» переважно на території Німеччини та інших країн Євросоюзу, АВК співпрацює протягом багатьох років на умовах Private Label. Згідно з домовленостями, німецьким партнерам було поставлено цукерки компанії.

Дизайн візуалізації тубуса не є розробкою компанії АВК, макет створюється партнерами, виходячи з власних міркувань. За умовами контракту, німецька фірма залишає за собою право в односторонньому порядку приймати рішення з оформлення упаковок.

Крім того, фірма DOVGAN GmbH, укладаючи наступні контракти з торговими мережами Німеччини, не  повідомляє АВК про їхні умови», – йдеться у заяві.

Водночас в АВК заявили, що розділяють думку громадськості та обурення у соціальних мережах, що виникли внаслідок ситуації, яка склалася.

«На сьогоднішній день будь-які поставки продукції до німецької фірми DOVGAN GmbH призупинені. Крім того, кошти, виручені з реалізації даної партії солодощів, буде спрямовано на благодійність та підтримку соціальних програм в Україні.

АВК – національно свідома компанія. Чесне ім'я і бренд – наші найдорожчі нематеріальні активи!» – наголосили компанії.

Утім, німецькі журналісти сумніваються у щирості АВК, оскільки на тубусі є напис українською: «Відкривати тут».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: