Як у Львові святкуватимуть міжнародний олімпійський день

olimpicday-5ad92aabcc3c818164c2f329bf00f475
Фото: ЛМР

У суботу, 23 червня, у Львові святкуватимуть міжнародний олімпійський день. Урочисті заходи святкування відбудуться на площі перед Оперним театром і розпочнуться об 11:00 год.

«Олімпійський день проводиться щороку майже в 200 країнах світу і присвячується дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року). Запрошуємо усіх охочих долучитись до святкування, познайомитись та поспілкуватись з зірками спорту Львівщини та взяти участь у майстер-класах з різних видів спорту», — інформують організатори, пише прес-служба ЛМР.

У програмі святкування — зустріч та знайомства з олімпійцями, зарядка з олімпійцем, символічний забіг на 500 метрів для усіх охочих, виставка олімпійської літератури, показові виступи та майстер-класи з таких видів спорту: велотріал, важка атлетика, карате, футбол, настільний теніс, скелелазання, бокс, бадмінтон, дзюдо, тхеквондо, баскетбол, художня гімнастика та лижний спорт.

Також за ініціативи відділення НОК України у Львівській області відбудеться розіграш подарунків серед усіх присутніх на святкуванні міжнародного олімпійського дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: