ЛГБТ не розмножуються, тому їм потрібна нова кров і плоть, - деканка педуніверситету Ганна Турчинова

ecb2e468f7705b0b7b2a8ae9a08bed6b

ЛГБТ не розмножуються, тому їм потрібна нова кров і плоть. Вони зрозуміли, що не можуть зробити це по-іншому, окрім як з дитинства розповідати школярам, що це все абсолютно нормально.

Так думку в інтерв'ю Громадському висловила деканка педуніверситету Ганна Турчинова, розмірковуючи про антидискримінаційні правки до шкільних підручників.

На її думку, шкільні підручники з антидискримінаційними правками можуть змінити сексуальну орієнтацію дитини.

Ганна Турчинова переконана, що рекомендації Міносвіти нав’язуть дітям шкідливі цінності, а дискримінації ЛГБТ та жінок в українському суспільстві не існує.

«Чому це небезпечно? Розмиваються поняття статі, розмиваються моральні поняття, на яких тримається будь-яка держава. А держава, як казав Арістотель, тримається на сім’ї», - пояснила деканка.

«Сімейність є моральною і етичною нормою для будь-якої держави. Якщо зруйнується сім’я, зруйнується і країна. ЛГБТ не розмножуються, тому їм потрібна нова кров і плоть. Вони зрозуміли, що не можуть зробити це по-іншому, окрім як з дитинства розповідати школярам, що це все абсолютно нормально», - переконана Ганна Турчинова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: