Прикордонники затримали чоловіка, який хотів перетнути кордон із паспортом товариша

35349102_1286069501524286_5571030615404314624_n

Мостиські прикордонники затримали мешканця Дніпропетровської області, який намагався перетнути кордон з паспортом товариша.

Мостиські прикордонники затримали мешканця Дніпропетровської області, який намагався перетнути кордон з паспортом товариша.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкрдонної служби.

15 червня на пішому переході пункту пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, прикордонники затримали 32-річного громадянина України, який намагався незаконно перетнути державний кордон, використовуючи чужий паспортний документ. Чоловік взяв паспорт у свого товариша і таким чином сподівався безперешкодно пройти паспортний контроль. Однак в ході проведення ідентифікації особи інспектор прикордонної служби зауважив розбіжності у зовнішності чоловіка та зображення у паспорті.
За кордон його не пропустили. Також склали документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Крім того, прикордонники вилучили паспортний документ товариша порушника, яким він намагався скористатися всупереч вимогам закону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: