На Львівщині відзначать 15-річчя Програми Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна

img_2779_414_1529251517_613x266.55829903978_3_0

Програма Транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна святкує своє 15-річчя. З цієї нагоди у всіх регіонах трьох країн відбуваються святкові заходи, на яких можна більше дізнатися про польсько-білорусько-українське транскордонне співробітництво, а також познайомитись із культурою прикордоння.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Як інформують у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА у межах відзначення 15-річчя співпраці у вівторок, 19 червня, у музейно-культурному комплексі «Львіварня» відбудеться річна конференція Програми. Початок конференції о 13:00 год. А у середу, 20 червня, організатори запрошують усіх бажаючих відвідати концерт у Фест Republic, де виступлять українські, білоруські та польські гурти.

Зазначимо, що Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна упродовж 15-ти років підтримує процеси розвитку на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України шляхом фінансування різноманітних проектів. Програма фінансується ЄС у межах Європейського Інструменту Сусідства (ЄІС) і є найбільшою з програм ЄІС ТКС на сухопутних кордонах ЄС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: