У Львові «Місто професій 2018» зібрало чимало дітей та підлітків

354752181999851526732301129539945973940224n-596c7ab247b176247c5e08b79c2beb32

Сьогодні у Львові в парку ім. Івана Франка відбувся міжнародний проект «Місто професій». У парковій зоні організатори створили імпровізоване містечко, при вході в яке кожна дитина отримала «паспорт» і карту представлених професій, аби мати можливість влаштуватися на роботу, а також отримати зарплатню.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Зі слів організаторів, попри дощову погоду, захід зібрав чимало відвідувачів — дітей з батьками, підлітків.

«Місто професій» — це дитячий соціальний профорієнтаційний проект, метою якого є дати можливість спробувати себе у різних професіях та відчути себе дорослими. Це представники як надзвичайно значущих в сучасних умовах професій, так і локально важливих та актуальних для певної місцевості: рятувальник, пожежний, кінолог, вибухотехнік, інспектор патрульної поліції, лікар, соціальний працівник, криміналіст.

Наша мета — держава щасливих та свідомих особистостей, які роблять свій внесок у розвиток держави, сумлінно та із задоволенням займаючись улюбленою справою. І саме зараз ми з вами формуємо світосприйняття майбутніх фахівців — бізнесменів, спортсменів, дипломатів, допомагаючи їм зробити свідомий вибір майбутньої кар’єри заради власного щасливого майбутнього, заради формування позитивного іміджу України у світі", — розповіли організатори.

Ідеолог проекту — засновник міжнародного ділового журналу «COMMUNITY» Тетяна Люлька.

«Місто професій» уже не вперше проводиться у Львові. Торік фестиваль представив понад 40 професій: пожежник, лікар, будівельник, перукар, актор, рятувальник, кулінар, продавець та інші. Учасниками були понад 400 000 дітей в 29 містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: