Синютка закликав підприємців відмовитись від російської попси

IMG_9857

Попса артистів з «чорного списку» СБУ не повинна бути присутня на Львівщині.

Про це на своїй сторінці у Faсebook написав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

«До нас звернулися воїни АТО, які не бажають чути російської поспи у Львові та області. Поділяю думку громадськості, тому видав доручення, відповідно до якого ми скерували звернення до підприємців з проханням переглянути музичний репертуар в закладах та громадських місцях і закликаю викорінити низькопробну російську попсу, яка є чужою для нашого середовища та культури», - йдеться в повідомленні.

Олег Синютка зазначив, що українська музкультура багата на український продукт, в тому числі завдяки мовним квотам запропонованих Президентом, і готова продукувати якісний музичний контент.

«Наша чітка позиція – попса артистів з "чорного списку" СБУ не повинна бути присутня на Львівщині, а тим паче у громадських місцях. Сподіваюсь, бізнес відгукнеться і стане провайдером патріотичної позиції», - додав Синютка.

Нагадаємо, у центрі Львова на Великдень побили молодого чоловіка, який зробив зауваження працівникам громадського закладу про неприпустимість вмикати російську попсу. Потерпілий львів’янин звернувся із заявою в поліцію. Слідчі поліції розслідують справу, а тим часом мешканці міста обурені поведінкою російськомовних туристів у Львові.

Раніше, політики з Української галицької партії вирішили створити «чорну карту» львівських закладів, які вмикають у своїх стінах російську попсу. Мешканців міста запрошують долучатися та зазначати, коли та в якому саме закладі вони чули музику такого формату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: