Львівська облрада рекомендує заборонити публічне відтворення російської музики у дні жалоби

IMG_2849

Депутати Львівської обласної ради прийняли рішення щодо відзначення на території області Днів скорботи та вшанування пам’ятних дат, передає кореспондент Дивись. info.  

Депутати Львівської обласної ради прийняли рішення щодо відзначення на території області Днів скорботи та вшанування пам’ятних дат.

Про це передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з рішенням, органам місцевого самоврядування Львівщини рекомендується оголошувати на відповідній території дні жалоби під час поховання загиблих воїнів-уродженців Львівської області за місцем їх реєстрації чи проживання. Також рекомендується обмежити у Дні жалоби та пам’ятні дати проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та вжити заходи щодо внесення відповідних змін до програм теле- та радіопередач місцевих телерадіоканалів.

Крім цього, ЛОР рекомендує органам місцевого самоврядування прийняти рішення про заборону в закладах культури, ресторанах, клубах, підприємствах, громадському транспорті виконання та відтворення аудіовізуальних творів російських співаків, які визначені як такі, що створюють загрозу національній безпеці України. Рішенням також пропонується заборонити публічне виконання українцями та особами, які тимчасово перебувають на території України, аудіовізуальних творів артистів Росії в скверах, парках, на вулицях, площах, проспектах, а також відтворення цих творів у закладах торгівлі та громадського харчування на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: