Львівська облрада знову нагадала Києву, що договір про дружбу з РФ треба розірвати

IMG_2863

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради України, Президента та Кабміну щодо неприпустимості затягування з призупиненням дії або з денонсацією Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською федерацією, передає кореспондент Дивись. info.  

Депутати Львівської обласної ради звернулися до Верховної Ради України, Президента та Кабміну щодо неприпустимості затягування з призупиненням дії або з денонсацією Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Російською федерацією.

Про це передає кореспондент Дивись. info.

Обласні обранці нагадують, що у квітні 2015 року ЛОР вже зверталася щодо необхідності денонсації договору, однак на звернення не було реакції.

«Викликає тривогу і той факт, що до 30 вересня 2018 року Україна має вирішити, чи продовжувати дію Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією на наступні 10 років, відповідно до статті 40 цього договору. В іншому випадку це відбудеться автоматично» – йдеться у зверненні.

Відтак, депутати закликають керівництво держави проявити політичну волю та здійснити всі передбачені законодавством дії щодо призупинення дії або денонсації Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та Російською Федерацією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: