На Буковині невідомі напали на прикордонників: один з нападників поранений

kryuchkov-dpsu-1

У Чернівецькій області група невідомих у кількості до 20 осіб спробували напасти на прикордонний наряд. Щоб вирішити ситуацію прикордонникам довелося застосувати зброю.

У Чернівецькій області група невідомих у кількості до 20 осіб спробували напасти на прикордонний наряд. Щоб вирішити ситуацію прикордонникам довелося застосувати зброю, йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Інцидент стався у вівторок, 19 червня, близько 16:00, під час охорони державного кордону та переслідування прикордонниками порушників в Сторожинецькому районі.

«Прикордонники змушені були захищатися, оскільки на мирні домовленості припинити протиправні дії невідомі не реагували. В результаті, коли всі спроби залагодити ситуацію без застосування сили були вичерпані, після попередження і пострілів вгору прикордонний наряд застосував табельну зброю по ногах одного з правопорушників», - йдеться в повідомленні.

В даний час поранений доставлений в місцеву лікарню, йому надали першочергову медичну допомогу.

«Завдяки діям резервів прикордонного підрозділу у взаємодії з підрозділами Національної поліції ситуацію локалізовано. З метою стабілізації обстановки на державному кордоні організовано та проводиться комплекс додаткових оперативно-профілактичних заходів. Про ситуацію проінформовано Національну поліцію та інші правоохоронні органи», - повідомили в ДПСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: