Сьогодні буковинські прикордонники знову зупиняли контрабандистів пострілами

news_20180620_162602_1529501162

Сьогодні, 20 червня, буковинські прикордонники були змушені застосувати зброю, щоб зупинити контрабандистів, які намагалися переправити через кордон ящики з цигарками.

Про це повідомили в ДПСУ.

«Сьогодні прикордонному наряду, на цьому ж напрямку, за 100 м від лінії кордону, довелося зупиняти з попереджувальним пострілом вгору групу осіб з пакунками. Втікаючи від прикордонників, контрабандисти  залишили 20 ящиків сигарет. Ще 10 ящиків тютюнових виробів прикордонники цього ж  загону затримали згодом, на іншому напрямку. Наразі тривають  пошуки правопорушників.  Сигарети доставлено у відділ прикордонної служби. Планується передача товару до ДФС», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, учора, під час охорони державного кордону та переслідування порушників у Сторожинецькому районі Чернівецької області невідомі особи в кількості до 20 осіб спробували блокувати рух прикордонників відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону та навіть здійснили спробу групового нападу на прикордонний наряд. Прикордонники змушені були захищатися та застосовувати табельну зброю по ногах одного з правопорушників.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: