Депутати не готові долати вето на забудову Цитаделі, – Тарас Чолій

IMG_3360
Фото Микити ПЕЧЕНИКА

Сьогодні під стінами Ратуші активісти звели «концтабір» та закликали львів'ян не дозволити будівництво на місті колишнього концентраційного табору у Львові.

Сьогодні під стінами Ратуші активісти звели «концтабір» та закликали львів'ян не дозволити будівництво на місті колишнього концентраційного табору у Львові, передає кореспондент Дивись.info.

За словами керівника фракції УГП у Львівській міській раді Тараса Чолія, це землі історики-культурного призначення.

«Ціла Цидадель внесена в загальний реєстр пам’яток культури та архітектури. Не зважаючи на те, що тут був концтабір, 46 депутатів проголосували «за». Фактично усі фракції, за винятком УГП, за це проголосували. На п’ятий день міський голова заветував цю ухвалу і сказав що нічого не знав», – сказав Чолій.

Він також розповів, що сьогодні будуть розглядати депутати вже вдруге цю ухвалу і ми знаємо і завдяки розголосу, депутати не готові долати вето.

«Більше того, щоб подолати вето потрібно 2/3, а воно формується завдяки найбільшій фракції Самопомічі, яка мала б фактично в повному складі проголосувати за це рішення. Очевидно, сьогодні це вето не буде подолане, але, на жаль, ця домовленість, цей корупційний «договірняк» буде зберігатися між учасниками цієї домовленості і, можливо, ми будемо бачити інші спроби заволодіти Цитаделлю.

Нагадаємо, мер Львова ветував ухвалу «Про надання ТзОВ «Сучасне місто» земельної ділянки та дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. П. Грабовського, 11».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: