У Львові скоротять термін проведення гідравлічних випробувань

IMG_3378

Сьогодні, 21 червня, під час сесії ЛМР депутати розглянули електронну петицію щодо припинення довгострокового відключення гарячої води через гідравлічні випробування, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, депутати міської ради встановили термін проведення гідравлічних випробувань до трьох тижнів. Однак, якщо за цей час будуть виявлені аварійні ділянки на мережах, то випробування продовжуватимуть.

Нагадаємо, відповідну петицію 23 квітня зареєстрували на порталі Єдина система місцевих петицій. Її автором петиції є Тетяна Михайлишина. До 15 травня ця петиція набрала необхідних 500 голосів для розгляду на сесії. У ній авторка, зокрема, пропонує скоротити термін вимкнення води через гідравлічні випробовування до одного тижня.

«Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за короткий час. Просимо припинити це знущання з громадян міста, в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, що перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки», – йдеться у петиції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: