У Львові запчастини для військового «Хаммера» поставить підприємиця, яка… шиє одяг

3882691222b61a118d1dd6f6294a75e5-700
Фото ілюстративне.

Тендер на поставку запчастин до автомобіля «HUMMER M1114» для військової частини вартістю 369 тисяч гривень дістався підприємиці, яка виробляє верхній одяг.

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель ProZorro.

Електронний цифровий підпис був оприлюднений у системі 18 травня. Початкова вартість угоди – півмільйона гривень. На аукціон зголосилися ФОП Катерина Пришляк та Тарас Юрковський.

Запропонувавши значно нижчу ціну – у 369 тисяч гривень, перемогу здобула Катерина Пришляк. Договір укладено 21 червня.

Згідно із даними Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб, ФОП була зареєстрована 30 січня 2017 року. Хоча серед видів діяльності підприємиці є КВЕД 45.31 «Оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів», але основним значиться КВЕД 14.13 «Виробництво іншого верхнього одягу».

Скрін з аналітичної платформи YouControl

Крім того, на сайті рекламних оголошень про підприємців, які шиють одяг у Львові, є і оголошення ФОП Пришляк Катерини Богданівни.

Так само і в довідці про кваліфікацію теж йдеться про виробництво виробів верхнього одягу.

Інформації про фінансову діяльність, а тим паче про подібні угоди немає. Окрім договору, поданого серед документів на тендер, від 10 травня, на поставку кількох деталей до дорогих авто на загальну суму менше 15 тисяч гривень. Вказана у договорі адреса підприємця, який замовляв деталі, Михайла Аніцоя – вулиця Пасічна, 22 – це гуртожиток ЛНУ №4.

Згідно із договором, вартість 369 тисяч гривень вказана без ПДВ. Договір діє до 31 грудня 2018 року. Товари мають бути поставлені у термін 20 днів після підписання угоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: