На Львівщині правоохоронці викрили махінації з бюджетними коштами 

3-0.640a77bf92619b60062e946acdef44b6dd79b060

Внаслідок завищення обсягів виконаних робіт фірмі-підряднику переплатили майже 300 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими Галицького відділу поліції викрили факт безпідставної виплати бюджетних коштів, призначених на реконструкцію одного з медичних закладів обласного центру.

Правоохоронці встановили, що в рамках виконання договору та додаткової угоди  до нього впродовж 2015-2016 років роботи проводило приватне акціонерне товариство, зареєстроване у Києві. Після їх завершення комерційний директор фірми підписав відповідний акт. Як з’ясувалося, обсяг виконаних робіт у ньому суттєво завищили, внаслідок чого з бюджетних коштів було безпідставно перераховано зайвих 299,2 тис. гривень., що підтверджено висновком судово-будівельної експертизи.

Керівнику організації-підрядника та службовій особі, які затверджували акти приймання робіт, повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість)., досудове розслідування завершене.

Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення  волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: